Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кривенко, С.В. | |
dc.contributor.author | Карпенко, К.В. | |
dc.contributor.author | Вашина, Д.О. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-08T08:07:13Z | |
dc.date.available | 2020-04-08T08:07:13Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Кривенко, С. В. Дослідження режимів заморожування м’ясних напівфабрикатів [Текст] / С. В. Кривенко, К. В. Карпенко, Д. О. Вашина // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.109: Сільськогосподарські науки, Ч.2. - С. 58-61 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2113 | |
dc.description.abstract | У статті наведено результати досліджень з визначення впливу різних режимів заморожування на вихід пельменів. Для заморожування січених напівфабрикатів застосовують переважно два способи, а саме традиційне та інтенсивне («шокове») заморожування. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Дослідження режимів заморожування м’ясних напівфабрикатів | ru |
dc.type | Article | ru |