Репозиторий Dspace

Дослідження режимів заморожування м’ясних напівфабрикатів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Кривенко, С.В.
dc.contributor.author Карпенко, К.В.
dc.contributor.author Вашина, Д.О.
dc.date.accessioned 2020-04-08T08:07:13Z
dc.date.available 2020-04-08T08:07:13Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Кривенко, С. В. Дослідження режимів заморожування м’ясних напівфабрикатів [Текст] / С. В. Кривенко, К. В. Карпенко, Д. О. Вашина // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.109: Сільськогосподарські науки, Ч.2. - С. 58-61 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2113
dc.description.abstract У статті наведено результати досліджень з визначення впливу різних режимів заморожування на вихід пельменів. Для заморожування січених напівфабрикатів застосовують переважно два способи, а саме традиційне та інтенсивне («шокове») заморожування. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Дослідження режимів заморожування м’ясних напівфабрикатів ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись