00 DSpace/Manakin Repository

Сучасні технології виробництва варених ковбас різної рецептури

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Сморочинський, О.М.
dc.contributor.author Петрова, О.В.
dc.contributor.author Корж, А.В.
dc.contributor.author Юзюк, Т.В.
dc.contributor.author Мащенко, І.О.
dc.date.accessioned 2020-04-01T07:49:57Z
dc.date.available 2020-04-01T07:49:57Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Сучасні технології виробництва варених ковбас різної рецептури [Текст] / О. М. Сморочинський [и др.] // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.105: Сільськогосподарські науки. - С. 186-191 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1728
dc.description.abstract У статті викладено порівняльні характеристики виробництва трьох найменувань варених ковбас за сучасних технологій термічного оброблення з використанням м’яса яловичини, свинини, птиці, жиро-білкових емульсій та стабілізувальних сумішей. ru
dc.language.iso tr ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Сучасні технології виробництва варених ковбас різної рецептури ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу