DSpace Repository
Сучасні технології виробництва варених ковбас різної рецептури
Login
русский
українська
English
DSpace Home
→
Наукові фахові видання ХДАЕУ
→
Таврійський науковий вісник. Серія: Сільськогосподарські науки
→
2019
→
ТНВ. - 2019. - Вип. 105
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Сучасні технології виробництва варених ковбас різної рецептури
Сморочинський, О.М.
;
Петрова, О.В.
;
Корж, А.В.
;
Юзюк, Т.В.
;
Мащенко, І.О.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/1728
Date:
2019
Abstract:
У статті викладено порівняльні характеристики виробництва трьох найменувань варених ковбас за сучасних технологій термічного оброблення з використанням м’яса яловичини, свинини, птиці, жиро-білкових емульсій та стабілізувальних сумішей.
Show full item record
Files in this item
Name:
32.pdf
Size:
433.2Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
ТНВ. - 2019. - Вип. 105
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register