Репозиторий Dspace
Сучасні технології виробництва варених ковбас різної рецептури
Войти
русский
українська
English
Главная
→
Наукові фахові видання ХДАЕУ
→
Таврійський науковий вісник. Серія: Сільськогосподарські науки
→
2019
→
ТНВ. - 2019. - Вип. 105
→
Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Сучасні технології виробництва варених ковбас різної рецептури
Сморочинський, О.М.
;
Петрова, О.В.
;
Корж, А.В.
;
Юзюк, Т.В.
;
Мащенко, І.О.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/1728
Дата:
2019
Аннотации:
У статті викладено порівняльні характеристики виробництва трьох найменувань варених ковбас за сучасних технологій термічного оброблення з використанням м’яса яловичини, свинини, птиці, жиро-білкових емульсій та стабілізувальних сумішей.
Показать полную информацию
Файлы в этом документе
Имя:
32.pdf
Размер:
433.2Kb
Формат:
PDF
Открыть
Данный элемент включен в следующие коллекции
ТНВ. - 2019. - Вип. 105
Поиск в DSpace
Поиск в DSpace
В этой коллекции
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Эта коллекция
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Войти
Регистрация