Репозиторий Dspace

Сучасні технології виробництва варених ковбас різної рецептури

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Сморочинський, О.М.
dc.contributor.author Петрова, О.В.
dc.contributor.author Корж, А.В.
dc.contributor.author Юзюк, Т.В.
dc.contributor.author Мащенко, І.О.
dc.date.accessioned 2020-04-01T07:49:57Z
dc.date.available 2020-04-01T07:49:57Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Сучасні технології виробництва варених ковбас різної рецептури [Текст] / О. М. Сморочинський [и др.] // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.105: Сільськогосподарські науки. - С. 186-191 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1728
dc.description.abstract У статті викладено порівняльні характеристики виробництва трьох найменувань варених ковбас за сучасних технологій термічного оброблення з використанням м’яса яловичини, свинини, птиці, жиро-білкових емульсій та стабілізувальних сумішей. ru
dc.language.iso tr ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Сучасні технології виробництва варених ковбас різної рецептури ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись