Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Сморочинський, О.М. | |
dc.contributor.author | Петрова, О.В. | |
dc.contributor.author | Корж, А.В. | |
dc.contributor.author | Юзюк, Т.В. | |
dc.contributor.author | Мащенко, І.О. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-01T07:49:57Z | |
dc.date.available | 2020-04-01T07:49:57Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Сучасні технології виробництва варених ковбас різної рецептури [Текст] / О. М. Сморочинський [и др.] // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.105: Сільськогосподарські науки. - С. 186-191 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1728 | |
dc.description.abstract | У статті викладено порівняльні характеристики виробництва трьох найменувань варених ковбас за сучасних технологій термічного оброблення з використанням м’яса яловичини, свинини, птиці, жиро-білкових емульсій та стабілізувальних сумішей. | ru |
dc.language.iso | tr | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Сучасні технології виробництва варених ковбас різної рецептури | ru |
dc.type | Article | ru |