dc.contributor.author |
Сморочинський, О.М. |
|
dc.contributor.author |
Петрова, О.В. |
|
dc.contributor.author |
Корж, А.В. |
|
dc.contributor.author |
Юзюк, Т.В. |
|
dc.contributor.author |
Мащенко, І.О. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-01T07:49:57Z |
|
dc.date.available |
2020-04-01T07:49:57Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Сучасні технології виробництва варених ковбас різної рецептури [Текст] / О. М. Сморочинський [и др.] // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.105: Сільськогосподарські науки. - С. 186-191 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1728 |
|
dc.description.abstract |
У статті викладено порівняльні характеристики виробництва трьох найменувань варених ковбас за сучасних технологій термічного оброблення з використанням м’яса яловичини, свинини, птиці, жиро-білкових емульсій та стабілізувальних сумішей. |
ru |
dc.language.iso |
tr |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Сучасні технології виробництва варених ковбас різної рецептури |
ru |
dc.type |
Article |
ru |