Репозиторий Dspace

СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРИЙОМИ ВИРОБНИЦТВА М'ЯСА КАЧОК

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Пелих, Наталія
dc.date.accessioned 2025-06-20T12:58:40Z
dc.date.available 2025-06-20T12:58:40Z
dc.date.issued 2025-03-21
dc.identifier.citation https://www.ksau.kherson.ua/files/konferencii/2025/03/%D0%97%D0%B1%D1%96%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%BA_20250321.pdf ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/11084
dc.description.abstract Технологія інтенсивного виробництва качиного м’яса полягає у використанні різних способів вирощування каченят: на глибокій підстилці, в кліткових батареях, на сітчастій підлозі, в літніх таборах (на відгодівельних майданчиках) [1, 2, 5, 10]. Найбільш розповсюдженим способом є вирощування каченят на глибокій підстилці, адже цей спосіб найкраще відповідає фізіологічним вимогам птиці. У пташниках завширшки 12 м розміщують 9,5 тис. каченят, у 18-метровому - 14 тис. голів [8, 9]. Добовий молодняк з інкубатора потрапляє в опалювальне приміщення, в якому вони утримуються до 10....15 денного віку. Приміщення попередньо чистять, миють, дезінфікують. Всю площу пташника розподіляють сітчастими змінними перегородками висотою не менше 60 см на секції з поголів’ям 300 голів у кожній, а в приміщенні літнього типу по 500 голів. Початковий шар підстилки стелять шаром до 15 см. Для підстилки використовують подрібнену солому, тирсу, соняшникову лузгу, подрібнені кукурудзяні стрижні тощо [8, 3] ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Горизонти розвитку сільськогосподарського виробництва та переробки в Україні (до дня пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Пелиха Віктора Григоровича): матеріали Всеукраїнської науково- практичної конференції/ ru
dc.subject качки, птиця, виробництво м'яса,переробка ru
dc.title СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРИЙОМИ ВИРОБНИЦТВА М'ЯСА КАЧОК ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись