DSpace Repository

СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРИЙОМИ ВИРОБНИЦТВА М'ЯСА КАЧОК

Show simple item record

dc.contributor.author Пелих, Наталія
dc.date.accessioned 2025-06-20T12:58:40Z
dc.date.available 2025-06-20T12:58:40Z
dc.date.issued 2025-03-21
dc.identifier.citation https://www.ksau.kherson.ua/files/konferencii/2025/03/%D0%97%D0%B1%D1%96%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%BA_20250321.pdf ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/11084
dc.description.abstract Технологія інтенсивного виробництва качиного м’яса полягає у використанні різних способів вирощування каченят: на глибокій підстилці, в кліткових батареях, на сітчастій підлозі, в літніх таборах (на відгодівельних майданчиках) [1, 2, 5, 10]. Найбільш розповсюдженим способом є вирощування каченят на глибокій підстилці, адже цей спосіб найкраще відповідає фізіологічним вимогам птиці. У пташниках завширшки 12 м розміщують 9,5 тис. каченят, у 18-метровому - 14 тис. голів [8, 9]. Добовий молодняк з інкубатора потрапляє в опалювальне приміщення, в якому вони утримуються до 10....15 денного віку. Приміщення попередньо чистять, миють, дезінфікують. Всю площу пташника розподіляють сітчастими змінними перегородками висотою не менше 60 см на секції з поголів’ям 300 голів у кожній, а в приміщенні літнього типу по 500 голів. Початковий шар підстилки стелять шаром до 15 см. Для підстилки використовують подрібнену солому, тирсу, соняшникову лузгу, подрібнені кукурудзяні стрижні тощо [8, 3] ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Горизонти розвитку сільськогосподарського виробництва та переробки в Україні (до дня пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Пелиха Віктора Григоровича): матеріали Всеукраїнської науково- практичної конференції/ ru
dc.subject качки, птиця, виробництво м'яса,переробка ru
dc.title СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРИЙОМИ ВИРОБНИЦТВА М'ЯСА КАЧОК ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account