Репозиторий Dspace

АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИГОТОВЛЕННЯ СОСИСОК

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Пелих, Наталія
dc.date.accessioned 2025-06-20T12:32:35Z
dc.date.available 2025-06-20T12:32:35Z
dc.date.issued 2025-05-14
dc.identifier.citation https://www.ksau.kherson.ua/files/konferencii/2025/05/%D0%9C%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D1%96%D0%B0%D0%BB%D0%B8%20%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D1%96%D1%97_20250514.pdf ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/11078
dc.description.abstract Сучасний розвиток харчова промисловість, пов’язаний насамперед із відродженням виробничої сфери, упровадженням нових конкурентоспроможних технологій виробництва, зберігання та реалізації продукції, науковими розробками в харчовій галузі. Одним із перспективних напрямів розвитку виробництва харчової продукції є комплексна переробка сировини тваринного походження із залученням до рецептури сировини рослинного походження та їх комбінуванням, зниження втрат під час виробництва, удосконалення апаратурного оформлення технологічних процесів, випуск нових видів продукції з пролонгованими термінами зберігання, підвищеною харчовою і біологічною цінністю, випуск продукції функціонального призначення [1, 2]. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ІV Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених МОЛОДЬ - НАУЦІ І ВИРОБНИЦТВУ: АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ Тези доповідей 14 травня 2025 р. Електронне видання Кропивницький 2025 ru
dc.subject свині,технологія, виробництво,переробка,сосиски,м'ясо,харчова промисловість ru
dc.title АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИГОТОВЛЕННЯ СОСИСОК ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись