Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Пелих, Наталія | |
dc.date.accessioned | 2025-06-20T12:32:35Z | |
dc.date.available | 2025-06-20T12:32:35Z | |
dc.date.issued | 2025-05-14 | |
dc.identifier.citation | https://www.ksau.kherson.ua/files/konferencii/2025/05/%D0%9C%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D1%96%D0%B0%D0%BB%D0%B8%20%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D1%96%D1%97_20250514.pdf | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/11078 | |
dc.description.abstract | Сучасний розвиток харчова промисловість, пов’язаний насамперед із відродженням виробничої сфери, упровадженням нових конкурентоспроможних технологій виробництва, зберігання та реалізації продукції, науковими розробками в харчовій галузі. Одним із перспективних напрямів розвитку виробництва харчової продукції є комплексна переробка сировини тваринного походження із залученням до рецептури сировини рослинного походження та їх комбінуванням, зниження втрат під час виробництва, удосконалення апаратурного оформлення технологічних процесів, випуск нових видів продукції з пролонгованими термінами зберігання, підвищеною харчовою і біологічною цінністю, випуск продукції функціонального призначення [1, 2]. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ІV Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених МОЛОДЬ - НАУЦІ І ВИРОБНИЦТВУ: АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ Тези доповідей 14 травня 2025 р. Електронне видання Кропивницький 2025 | ru |
dc.subject | свині,технологія, виробництво,переробка,сосиски,м'ясо,харчова промисловість | ru |
dc.title | АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИГОТОВЛЕННЯ СОСИСОК | ru |
dc.type | Thesis | ru |