00 DSpace/Manakin Repository

ВИЧАВКИ ВИНОГРАДУ СОРТУ ОДЕСЬКИЙ ЧОРНИЙ – ДЖЕРЕЛО СИРОВИНИ ДЛЯ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Сумська, О.П.
dc.contributor.author Поліщук, Б.С.
dc.date.accessioned 2025-06-14T20:47:11Z
dc.date.available 2025-06-14T20:47:11Z
dc.date.issued 2025-04
dc.identifier.citation Сумська О.П., Поліщук Б.С. Вичавки винограду сорту одеський чорний – джерело сировини для дієтичної добавки. Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження: матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Харків, 11 квітня 2025 р.).Електрон. дані. – X.: НФаУ, 2025.С.188-189. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10967
dc.description.abstract В умовах сучасного суспільства за рахунок традиційного харчування не вдається ліквідувати дефіцит ессенціальних нутрієнтів, необхідних для нормальної життєдіяльності людини. Показано, що природна сировина півдня України, зокрема культивована сировина сорту винограду Одеський чорний може бути потужним джерелом для одержання сполук сімейства флавоноїдів. які дедалі можуть знайти застосування для виробництва дієтичних добавок. ru
dc.publisher Харків, НФаУ ru
dc.subject виноград сорту Одеський чорний, біологічно активні речовини, флавоноїди, антоціани, хроматографічне розділення ru
dc.title ВИЧАВКИ ВИНОГРАДУ СОРТУ ОДЕСЬКИЙ ЧОРНИЙ – ДЖЕРЕЛО СИРОВИНИ ДЛЯ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу