Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Сумська, О.П. | |
dc.contributor.author | Поліщук, Б.С. | |
dc.date.accessioned | 2025-06-14T20:47:11Z | |
dc.date.available | 2025-06-14T20:47:11Z | |
dc.date.issued | 2025-04 | |
dc.identifier.citation | Сумська О.П., Поліщук Б.С. Вичавки винограду сорту одеський чорний – джерело сировини для дієтичної добавки. Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження: матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Харків, 11 квітня 2025 р.).Електрон. дані. – X.: НФаУ, 2025.С.188-189. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10967 | |
dc.description.abstract | В умовах сучасного суспільства за рахунок традиційного харчування не вдається ліквідувати дефіцит ессенціальних нутрієнтів, необхідних для нормальної життєдіяльності людини. Показано, що природна сировина півдня України, зокрема культивована сировина сорту винограду Одеський чорний може бути потужним джерелом для одержання сполук сімейства флавоноїдів. які дедалі можуть знайти застосування для виробництва дієтичних добавок. | ru |
dc.publisher | Харків, НФаУ | ru |
dc.subject | виноград сорту Одеський чорний, біологічно активні речовини, флавоноїди, антоціани, хроматографічне розділення | ru |
dc.title | ВИЧАВКИ ВИНОГРАДУ СОРТУ ОДЕСЬКИЙ ЧОРНИЙ – ДЖЕРЕЛО СИРОВИНИ ДЛЯ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ | ru |