00 DSpace/Manakin Repository
Аналіз рецептурного складу вівсяного печива з покращеним вітамінним складом
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Аналіз рецептурного складу вівсяного печива з покращеним вітамінним складом
Новікова, Наталя
;
Проценко, Григорій
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/10408
Дата:
2024-03-26
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Новікова Н.В., ...
Розмір:
19.85Kb
Формат:
Microsoft Word 2007
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися