dc.contributor.author |
Пелих, Віктор Григорович |
|
dc.contributor.author |
Каращук, Геннадій Васильович |
|
dc.contributor.author |
Казанок, Олександр Олександрович |
|
dc.date.accessioned |
2025-01-10T12:56:17Z |
|
dc.date.available |
2025-01-10T12:56:17Z |
|
dc.date.issued |
2022-06-21 |
|
dc.identifier.citation |
Пелих В. Г., Каращук Г. В., Казанок О. О. Лабораторний практикум з технології консервування та біохімічного аналізу плодів і овочів : навч. посіб. Херсон, 2022. 202 с. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10339 |
|
dc.publisher |
Лабораторний практикум з технології консервування та біохімічного аналізу плодів і овочів : навч. посіб. Херсон, 2022. 202 с. |
ru |
dc.subject |
плоди, овочі, ягоди, біохімічний аналіз, консервування, переробка, якість, лабораторний аналіз |
ru |
dc.title |
Лабораторний практикум з технології консервування та біохімічного аналізу плодів і овочів |
ru |
dc.title.alternative |
Лабораторний практикум з технології консервування та біохімічного аналізу плодів і овочів |
ru |