Репозиторий Dspace

Лабораторний практикум з технології консервування та біохімічного аналізу плодів і овочів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Пелих, Віктор Григорович
dc.contributor.author Каращук, Геннадій Васильович
dc.contributor.author Казанок, Олександр Олександрович
dc.date.accessioned 2025-01-10T12:56:17Z
dc.date.available 2025-01-10T12:56:17Z
dc.date.issued 2022-06-21
dc.identifier.citation Пелих В. Г., Каращук Г. В., Казанок О. О. Лабораторний практикум з технології консервування та біохімічного аналізу плодів і овочів : навч. посіб. Херсон, 2022. 202 с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10339
dc.publisher Лабораторний практикум з технології консервування та біохімічного аналізу плодів і овочів : навч. посіб. Херсон, 2022. 202 с. ru
dc.subject плоди, овочі, ягоди, біохімічний аналіз, консервування, переробка, якість, лабораторний аналіз ru
dc.title Лабораторний практикум з технології консервування та біохімічного аналізу плодів і овочів ru
dc.title.alternative Лабораторний практикум з технології консервування та біохімічного аналізу плодів і овочів ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись