Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Пелих, Віктор Григорович | |
dc.contributor.author | Каращук, Геннадій Васильович | |
dc.contributor.author | Казанок, Олександр Олександрович | |
dc.date.accessioned | 2025-01-10T12:56:17Z | |
dc.date.available | 2025-01-10T12:56:17Z | |
dc.date.issued | 2022-06-21 | |
dc.identifier.citation | Пелих В. Г., Каращук Г. В., Казанок О. О. Лабораторний практикум з технології консервування та біохімічного аналізу плодів і овочів : навч. посіб. Херсон, 2022. 202 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10339 | |
dc.publisher | Лабораторний практикум з технології консервування та біохімічного аналізу плодів і овочів : навч. посіб. Херсон, 2022. 202 с. | ru |
dc.subject | плоди, овочі, ягоди, біохімічний аналіз, консервування, переробка, якість, лабораторний аналіз | ru |
dc.title | Лабораторний практикум з технології консервування та біохімічного аналізу плодів і овочів | ru |
dc.title.alternative | Лабораторний практикум з технології консервування та біохімічного аналізу плодів і овочів | ru |