dc.contributor.author |
Бурак, В. Г. |
|
dc.contributor.author |
Новікова, Н. В. |
ru |
dc.date.accessioned |
2020-03-04T07:20:28Z |
|
dc.date.available |
2020-03-04T07:20:28Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Бурак В. Г. ФОРМУВАННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ ЕТНІЧНОЇ КУХНІ КИТАЮ У СТУДЕНТІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ / В. Г. Бурак, Н. В. Новікова. // Вісник Херсонського національного технічного університету. – 2019. – №2. – С. 82–86. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/998 |
|
dc.description.abstract |
Показано, що для підготовки конкурентоспроможних фахівців харчової галузі важливо поєднання теоретичних знань із практичним досвідом етнічних кухонь Китаю і України. Висвітлено сутність етнічної кухні Китаю при формуванні навчально-пізнавальної діяльності у студентів харчової
галузі. Розглянуто, що порівняння етнічних кухонь Китаю й України дозволяє поглибити пізнавальну діяльність, зорієнтувати студентів на творче оволодіння знаннями, вміннями і навичками та вироблення світоглядних переконань у професійному самовихованні. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський національний технічний університет |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Формування змісту навчання етнічної кухні Китаю у студентів харчової галузі |
ru |
dc.title.alternative |
Formation of contents the studu of Chinese ethnic cuisine of students in food industry |
ru |
dc.type |
Article |
ru |