Репозиторий Dspace

Формування змісту навчання етнічної кухні Китаю у студентів харчової галузі

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Бурак, В. Г.
dc.contributor.author Новікова, Н. В. ru
dc.date.accessioned 2020-03-04T07:20:28Z
dc.date.available 2020-03-04T07:20:28Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Бурак В. Г. ФОРМУВАННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ ЕТНІЧНОЇ КУХНІ КИТАЮ У СТУДЕНТІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ / В. Г. Бурак, Н. В. Новікова. // Вісник Херсонського національного технічного університету. – 2019. – №2. – С. 82–86. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/998
dc.description.abstract Показано, що для підготовки конкурентоспроможних фахівців харчової галузі важливо поєднання теоретичних знань із практичним досвідом етнічних кухонь Китаю і України. Висвітлено сутність етнічної кухні Китаю при формуванні навчально-пізнавальної діяльності у студентів харчової галузі. Розглянуто, що порівняння етнічних кухонь Китаю й України дозволяє поглибити пізнавальну діяльність, зорієнтувати студентів на творче оволодіння знаннями, вміннями і навичками та вироблення світоглядних переконань у професійному самовихованні. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський національний технічний університет ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Формування змісту навчання етнічної кухні Китаю у студентів харчової галузі ru
dc.title.alternative Formation of contents the studu of Chinese ethnic cuisine of students in food industry ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись