Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Бурак, В. Г. | |
dc.contributor.author | Новікова, Н. В. | ru |
dc.date.accessioned | 2020-03-04T07:20:28Z | |
dc.date.available | 2020-03-04T07:20:28Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Бурак В. Г. ФОРМУВАННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ ЕТНІЧНОЇ КУХНІ КИТАЮ У СТУДЕНТІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ / В. Г. Бурак, Н. В. Новікова. // Вісник Херсонського національного технічного університету. – 2019. – №2. – С. 82–86. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/998 | |
dc.description.abstract | Показано, що для підготовки конкурентоспроможних фахівців харчової галузі важливо поєднання теоретичних знань із практичним досвідом етнічних кухонь Китаю і України. Висвітлено сутність етнічної кухні Китаю при формуванні навчально-пізнавальної діяльності у студентів харчової галузі. Розглянуто, що порівняння етнічних кухонь Китаю й України дозволяє поглибити пізнавальну діяльність, зорієнтувати студентів на творче оволодіння знаннями, вміннями і навичками та вироблення світоглядних переконань у професійному самовихованні. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський національний технічний університет | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Формування змісту навчання етнічної кухні Китаю у студентів харчової галузі | ru |
dc.title.alternative | Formation of contents the studu of Chinese ethnic cuisine of students in food industry | ru |
dc.type | Article | ru |