DSpace Repository

Формування змісту навчання етнічної кухні Китаю у студентів харчової галузі

Show simple item record

dc.contributor.author Бурак, В. Г.
dc.contributor.author Новікова, Н. В. ru
dc.date.accessioned 2020-03-04T07:20:28Z
dc.date.available 2020-03-04T07:20:28Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Бурак В. Г. ФОРМУВАННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ ЕТНІЧНОЇ КУХНІ КИТАЮ У СТУДЕНТІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ / В. Г. Бурак, Н. В. Новікова. // Вісник Херсонського національного технічного університету. – 2019. – №2. – С. 82–86. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/998
dc.description.abstract Показано, що для підготовки конкурентоспроможних фахівців харчової галузі важливо поєднання теоретичних знань із практичним досвідом етнічних кухонь Китаю і України. Висвітлено сутність етнічної кухні Китаю при формуванні навчально-пізнавальної діяльності у студентів харчової галузі. Розглянуто, що порівняння етнічних кухонь Китаю й України дозволяє поглибити пізнавальну діяльність, зорієнтувати студентів на творче оволодіння знаннями, вміннями і навичками та вироблення світоглядних переконань у професійному самовихованні. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський національний технічний університет ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Формування змісту навчання етнічної кухні Китаю у студентів харчової галузі ru
dc.title.alternative Formation of contents the studu of Chinese ethnic cuisine of students in food industry ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account