Репозиторий Dspace

Використання неконденційної сировини для виробництва томатних соусів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Чорненький, Дмитро
dc.date.accessioned 2024-05-31T08:48:01Z
dc.date.available 2024-05-31T08:48:01Z
dc.date.issued 2023-12
dc.identifier.citation Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та турис тичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4–5 грудня 2023 року, м. Полтава) ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9514
dc.publisher Полтавський університет економіки і торгівлі ru
dc.title Використання неконденційної сировини для виробництва томатних соусів ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись