Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Горач, Ольга Олексіївна | |
dc.contributor.author | Япрінцев, Віталій | |
dc.contributor.author | Вихованець, Роман | |
dc.date.accessioned | 2024-05-27T15:42:59Z | |
dc.date.available | 2024-05-27T15:42:59Z | |
dc.date.issued | 2024-05-14 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9416 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; | |
dc.subject | харчова промисловість | ru |
dc.subject | технології | ru |
dc.subject | переробка | ru |
dc.subject | мясна продукція | ru |
dc.title | СУЧАСНІ АСПЕКТИ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА ТА ЇХ ПЕРСПЕКТИВИ | ru |
dc.type | Thesis | ru |