Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Горач, Ольга Олексіївна | |
dc.contributor.author | Балабанова, Ірина Олександрівна | |
dc.contributor.author | Пелих, Наталя Леонідівна | |
dc.contributor.author | Новікова, Наталя Володимирівна | |
dc.contributor.author | Каращук, Геннадій Васильович | |
dc.date.accessioned | 2024-05-27T15:16:42Z | |
dc.date.available | 2024-05-27T15:16:42Z | |
dc.date.issued | 2024-04 | |
dc.identifier.citation | Навчальний посібник містить загальні відомості про системи управління якістю і безпечністю сільськогосподарської та харчової продукції. Містить комплекс питань для самоконтролю, тестові вправи та практичні завдання. Навчальний посібник адресовано здобувачам, викладачам вищих навчальних закладів з підготовки бакалаврів та магістрів спеціальностей 181 Харчові технології, 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, агрономічних та економічних спеціальностей усіх форм навчання, а також учням професійних коледжів, технікумів, слухачам системи підвищення кваліфікації та перепідготовки. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9414 | |
dc.description | Навчальний посібник містить загальні відомості про системи управління якістю і безпечністю сільськогосподарської та харчової продукції. Містить комплекс питань для самоконтролю, тестові вправи та практичні завдання. Навчальний посібник адресовано здобувачам, викладачам вищих навчальних закладів з підготовки бакалаврів та магістрів спеціальностей 181 Харчові технології, 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, агрономічних та економічних спеціальностей усіх форм навчання, а також учням професійних коледжів, технікумів, слухачам системи підвищення кваліфікації та перепідготовки. | ru |
dc.description.abstract | Навчальний посібник містить загальні відомості про системи управління якістю і безпечністю сільськогосподарської та харчової продукції. Містить комплекс питань для самоконтролю, тестові вправи та практичні завдання. Навчальний посібник адресовано здобувачам, викладачам вищих навчальних закладів з підготовки бакалаврів та магістрів спеціальностей 181 Харчові технології, 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, агрономічних та економічних спеціальностей усіх форм навчання, а також учням професійних коледжів, технікумів, слухачам системи підвищення кваліфікації та перепідготовки. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; | |
dc.subject | харчова промисловість | ru |
dc.subject | управління якістю | ru |
dc.subject | менеджмент якості | ru |
dc.subject | систем управління якістю | ru |
dc.subject | система НАССР | ru |
dc.subject | фактори ризику | ru |
dc.title | Системи управління якістю і безпечністю сільськогосподарської та харчової продукції | ru |
dc.title.alternative | Quality and safety management systems of agricultural and food products | ru |
dc.type | Book | ru |