00 DSpace/Manakin Repository

Системи управління якістю і безпечністю сільськогосподарської та харчової продукції

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Балабанова, Ірина Олександрівна
dc.contributor.author Пелих, Наталя Леонідівна
dc.contributor.author Новікова, Наталя Володимирівна
dc.contributor.author Каращук, Геннадій Васильович
dc.date.accessioned 2024-05-27T15:16:42Z
dc.date.available 2024-05-27T15:16:42Z
dc.date.issued 2024-04
dc.identifier.citation Навчальний посібник містить загальні відомості про системи управління якістю і безпечністю сільськогосподарської та харчової продукції. Містить комплекс питань для самоконтролю, тестові вправи та практичні завдання. Навчальний посібник адресовано здобувачам, викладачам вищих навчальних закладів з підготовки бакалаврів та магістрів спеціальностей 181 Харчові технології, 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, агрономічних та економічних спеціальностей усіх форм навчання, а також учням професійних коледжів, технікумів, слухачам системи підвищення кваліфікації та перепідготовки. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9414
dc.description Навчальний посібник містить загальні відомості про системи управління якістю і безпечністю сільськогосподарської та харчової продукції. Містить комплекс питань для самоконтролю, тестові вправи та практичні завдання. Навчальний посібник адресовано здобувачам, викладачам вищих навчальних закладів з підготовки бакалаврів та магістрів спеціальностей 181 Харчові технології, 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, агрономічних та економічних спеціальностей усіх форм навчання, а також учням професійних коледжів, технікумів, слухачам системи підвищення кваліфікації та перепідготовки. ru
dc.description.abstract Навчальний посібник містить загальні відомості про системи управління якістю і безпечністю сільськогосподарської та харчової продукції. Містить комплекс питань для самоконтролю, тестові вправи та практичні завдання. Навчальний посібник адресовано здобувачам, викладачам вищих навчальних закладів з підготовки бакалаврів та магістрів спеціальностей 181 Харчові технології, 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, агрономічних та економічних спеціальностей усіх форм навчання, а також учням професійних коледжів, технікумів, слухачам системи підвищення кваліфікації та перепідготовки. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.relation.ispartofseries Технічні науки;
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject управління якістю ru
dc.subject менеджмент якості ru
dc.subject систем управління якістю ru
dc.subject система НАССР ru
dc.subject фактори ризику ru
dc.title Системи управління якістю і безпечністю сільськогосподарської та харчової продукції ru
dc.title.alternative Quality and safety management systems of agricultural and food products ru
dc.type Book ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу