Репозиторий Dspace

Системи управління якістю і безпечністю сільськогосподарської та харчової продукції

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Балабанова, Ірина Олександрівна
dc.contributor.author Пелих, Наталя Леонідівна
dc.contributor.author Новікова, Наталя Володимирівна
dc.contributor.author Каращук, Геннадій Васильович
dc.date.accessioned 2024-05-27T15:16:42Z
dc.date.available 2024-05-27T15:16:42Z
dc.date.issued 2024-04
dc.identifier.citation Навчальний посібник містить загальні відомості про системи управління якістю і безпечністю сільськогосподарської та харчової продукції. Містить комплекс питань для самоконтролю, тестові вправи та практичні завдання. Навчальний посібник адресовано здобувачам, викладачам вищих навчальних закладів з підготовки бакалаврів та магістрів спеціальностей 181 Харчові технології, 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, агрономічних та економічних спеціальностей усіх форм навчання, а також учням професійних коледжів, технікумів, слухачам системи підвищення кваліфікації та перепідготовки. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9414
dc.description Навчальний посібник містить загальні відомості про системи управління якістю і безпечністю сільськогосподарської та харчової продукції. Містить комплекс питань для самоконтролю, тестові вправи та практичні завдання. Навчальний посібник адресовано здобувачам, викладачам вищих навчальних закладів з підготовки бакалаврів та магістрів спеціальностей 181 Харчові технології, 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, агрономічних та економічних спеціальностей усіх форм навчання, а також учням професійних коледжів, технікумів, слухачам системи підвищення кваліфікації та перепідготовки. ru
dc.description.abstract Навчальний посібник містить загальні відомості про системи управління якістю і безпечністю сільськогосподарської та харчової продукції. Містить комплекс питань для самоконтролю, тестові вправи та практичні завдання. Навчальний посібник адресовано здобувачам, викладачам вищих навчальних закладів з підготовки бакалаврів та магістрів спеціальностей 181 Харчові технології, 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, агрономічних та економічних спеціальностей усіх форм навчання, а також учням професійних коледжів, технікумів, слухачам системи підвищення кваліфікації та перепідготовки. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.relation.ispartofseries Технічні науки;
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject управління якістю ru
dc.subject менеджмент якості ru
dc.subject систем управління якістю ru
dc.subject система НАССР ru
dc.subject фактори ризику ru
dc.title Системи управління якістю і безпечністю сільськогосподарської та харчової продукції ru
dc.title.alternative Quality and safety management systems of agricultural and food products ru
dc.type Book ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись