Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Новікова, Н. В. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-02T09:00:28Z | |
dc.date.available | 2020-03-02T09:00:28Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Новікова Н. В. ПРОВЕДЕННЯ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ЙОГУРТІВ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЇХ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ / Н. В. Новікова. // Вісник Херсонського національного технічного університету. – 2018. – №2. – С. 130–136. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/914 | |
dc.description.abstract | У даній роботі були проведені дослідження основних споживчих властивостей йогурту, вивчений асортимент йогуртів, які реалізуються в супермаркеті АТБ – маркет м. Херсон та проведений контроль якості зразків йогурту. За результатами експериментального дослідження була проведена більш детальна характеристика якості, встановлений рівень якості продукції Аналіз конкурентноспроможності йогуртів показав, що найбільший обсяг реалізації має йогурт“Живинка”(розфасовка 120г) і йогурт “Добряна”(розфасовка 400г). Найнижчий попит має йогурт “Чудо”. Його якість показала найнижчі результати – оцінку «задовільно», він має найвищу ціну, найменший обсяг реалізації, що також впливає на попит споживачів. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський національний технічний університет | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Проведення контролю якості йогуртів та визначення їх конкурентоспроможності | ru |
dc.title.alternative | Yogurt quality control conducting and yogurt competitiveness determining | ru |
dc.title.alternative | Проведение контроля качества йогуртов и определение их конкурентоспособности | ru |
dc.type | Article | ru |