Репозиторий Dspace

Проведення контролю якості йогуртів та визначення їх конкурентоспроможності

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Новікова, Н. В.
dc.date.accessioned 2020-03-02T09:00:28Z
dc.date.available 2020-03-02T09:00:28Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Новікова Н. В. ПРОВЕДЕННЯ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ЙОГУРТІВ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЇХ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ / Н. В. Новікова. // Вісник Херсонського національного технічного університету. – 2018. – №2. – С. 130–136. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/914
dc.description.abstract У даній роботі були проведені дослідження основних споживчих властивостей йогурту, вивчений асортимент йогуртів, які реалізуються в супермаркеті АТБ – маркет м. Херсон та проведений контроль якості зразків йогурту. За результатами експериментального дослідження була проведена більш детальна характеристика якості, встановлений рівень якості продукції Аналіз конкурентноспроможності йогуртів показав, що найбільший обсяг реалізації має йогурт“Живинка”(розфасовка 120г) і йогурт “Добряна”(розфасовка 400г). Найнижчий попит має йогурт “Чудо”. Його якість показала найнижчі результати – оцінку «задовільно», він має найвищу ціну, найменший обсяг реалізації, що також впливає на попит споживачів. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський національний технічний університет ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Проведення контролю якості йогуртів та визначення їх конкурентоспроможності ru
dc.title.alternative Yogurt quality control conducting and yogurt competitiveness determining ru
dc.title.alternative Проведение контроля качества йогуртов и определение их конкурентоспособности ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись