Репозиторий Dspace

ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВИХ ВОЛОКОН В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Коновалова, Ірина
dc.date.accessioned 2024-01-27T11:14:03Z
dc.date.available 2024-01-27T11:14:03Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Горач О.О., Коновалова І.С. ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВИХ ВОЛОКОН В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9035
dc.language.iso other ru
dc.publisher Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара ru
dc.relation.ispartofseries Технічні науки;
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject харчові волокна ru
dc.subject безпечність ru
dc.subject функціональні продукти харчування ru
dc.title ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВИХ ВОЛОКОН В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись