Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дуга, Вікторія | |
dc.date.accessioned | 2023-10-11T17:18:34Z | |
dc.date.available | 2023-10-11T17:18:34Z | |
dc.date.issued | 2017-03-23 | |
dc.identifier.citation | Дуга В.О. Людський капітал агротуристичного підприємства. Матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання»: 23-24 березня 2017 року, м. Черкаси: у 2-х томах. М-во освіти і науки Украни, Черкас. держ. технол. ун-т. Т.1. – Черкаси: Видавець Чабаненко Ю. А., 2017. С.130-133. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8204 | |
dc.description.abstract | В сучасних економічних умовах ключовим завданням агротуристичних підприємств є забезпечення виcокої ефективності своєї діяльності. Тенденції в економіці України викликають необхідність по-новому сприймати ресурси, що використовує підприємство. У формуванні туристичних послуг роль людських ресурсів є визначальною. Особливо значимим для розвитку підприємств агротуристичного бізнесу є людський капітал – знання, вміння, навички, досвід та творчі здібності господарів агроосель, що використовуються ними у процесі діяльності. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Черкаси: Видавець Чабаненко Ю. А. | ru |
dc.subject | агротуризм | ru |
dc.subject | людський капітал | ru |
dc.subject | агротуристичне підприємство | ru |
dc.subject | потреби гостя | ru |
dc.subject | якість послуг | ru |
dc.subject | освітній рівень | ru |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу | ru |
dc.title | Людський капітал агротуристичного підприємства | ru |