Репозиторий Dspace

ЗМІНИ ЯКОСТІ ШОКОЛАДУ ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Велнечук, Олександра
dc.date.accessioned 2022-06-16T19:09:14Z
dc.date.available 2022-06-16T19:09:14Z
dc.date.issued 2022-05-12
dc.identifier.citation Олександра ВЕЛНЕЧУК, Ольга ГОРАЧ Зміни якості шоколаду під час зберігання ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8075
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.relation.ispartofseries Технічні науки;
dc.subject якість ru
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject шоколад ru
dc.subject умови зберігання ru
dc.title ЗМІНИ ЯКОСТІ ШОКОЛАДУ ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯ ru
dc.title.alternative ЗМІНИ ЯКОСТІ ШОКОЛАДУ ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯ ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись