Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Горач, Ольга Олексіївна | |
dc.contributor.author | Михалик, Катерина | |
dc.contributor.author | Гусар, Анастасія | |
dc.date.accessioned | 2022-06-14T07:17:17Z | |
dc.date.available | 2022-06-14T07:17:17Z | |
dc.date.issued | 2022-05 | |
dc.identifier.citation | Михалик К.В., Гусар А.О., Горач О.О. Виробництво безглютенової продукції в Україні та світі | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8057 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; | |
dc.subject | безпечність | ru |
dc.subject | харчова промисловість | ru |
dc.subject | якість | ru |
dc.title | Виробництво безглютенової продукції в Україні та світі | ru |
dc.title.alternative | Виробництво безглютенової продукції в Україні та світі | ru |
dc.type | Thesis | ru |