dc.contributor.author | Горач, Ольга Олексіївна | |
dc.contributor.author | Горач, Ольга Олексіївна | |
dc.date.accessioned | 2022-06-14T07:05:15Z | |
dc.date.available | 2022-06-14T07:05:15Z | |
dc.date.issued | 2022-05-12 | |
dc.identifier.citation | Горач Ольга ВІТЧИЗНЯНИЙ ТА СВІТОВИЙ ДОСВІД ВИРОБНИЦТВА БЕЗГЛЮТЕНОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ЇЇ АСОРТИМЕНТ | ru |
dc.identifier.issn | 978-617-527-258-9 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8055 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Ніжинський агротехнічний інститут | ru |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; | |
dc.subject | безпечність | ru |
dc.subject | харчова промисловість | ru |
dc.subject | якість | ru |
dc.subject | без глютену | ru |
dc.title | ВІТЧИЗНЯНИЙ ТА СВІТОВИЙ ДОСВІД БЕЗГЛЮТЕНОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ЇЇ АСОРТИМЕНТ | ru |
dc.title.alternative | ВІТЧИЗНЯНИЙ ТА СВІТОВИЙ ДОСВІД ВИРОБНИЦТВА БЕЗГЛЮТЕНОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ЇЇ АСОРТИМЕНТ | ru |
dc.type | Thesis | ru |