DSpace Repository

ВИЗНАЧЕННЯ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ

Show simple item record

dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.date.accessioned 2022-06-14T06:23:25Z
dc.date.available 2022-06-14T06:23:25Z
dc.date.issued 2022-05
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8053
dc.description.abstract Анотація Метою роботи є проведення сенсорної оцінки та визначення органолептичних показників якості м’ясних напівфабрикатів з використанням порошків моркви, шпинату та морських водоростей цистозіри. З метою встановлення впливу різної кількості порошку моркви, шпинату та морських водоростей цитозіри на споживчі властивості пельменів були створені наступні дослідні зразки: пельмені «Запашні Українські» з додаванням в м’ясний фарш порошку шпинату - 3% та моркви - 4%, морської водорості цистозіри – 5% та пельмені «Нетрадиційні пельмені» з додаванням в м’ясний фарш порошку шпинату - 5% та моркви - 9%, морської водорості цистозіри – 2%. Проведений аналіз якості м’ясних заморожених пельменів за органолептичними показниками свідчить, що найкращим виявився зразок пельменів № 2 «Нетрадиційні Українські» із середнім балом – 8,5, на 0,4 бали нижче були оцінені «Запішні Українські» пельмені, які в цілому відповідають всім вимогам щодо органолептичних показників якості. ru
dc.publisher МДГУ 12 , том 2 ru
dc.subject напівфабрикати, порошок, морква, шпинат, рецептура ru
dc.subject semi-finished products, powder, carrots, spinach, recipe ru
dc.title ВИЗНАЧЕННЯ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account