Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Левченко, Максим | |
dc.contributor.author | Левченко, Інна | |
dc.date.accessioned | 2022-06-13T12:10:17Z | |
dc.date.available | 2022-06-13T12:10:17Z | |
dc.date.issued | 2022-06-13 | |
dc.identifier.citation | НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8043 | |
dc.publisher | Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 76-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції | ru |
dc.relation.ispartofseries | Вип.; | |
dc.subject | технології, тваринництво, інновації, виробництво, переробка. кафедра технологій переробки та зберігання с.-г. продукції | ru |
dc.title | СТАН ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ В УКРАЇНІ ТА ХЕРСОНСЬКІЙ ОБЛАСТІ | ru |
dc.title.alternative | 246-248 | ru |