Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Павлович, О.І. | |
dc.contributor.author | Ходос, Т.А. | |
dc.date.accessioned | 2022-06-11T05:55:26Z | |
dc.date.available | 2022-06-11T05:55:26Z | |
dc.date.issued | 2021-11 | |
dc.identifier.citation | Павлович О.І., Ходос Т.А. AMARANTHUS – СУЧАСНІ РЕАЛІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ. Перспектива. Херсон: ХДАЕУ. 2021. Вип.37. С.15-16 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8036 | |
dc.description.abstract | Амаранти є провідною групою серед псевдоцереалів, які мають великий потенціал дефіциту продуктів харчування, особливо в країнах з низьким рівнем доходу, які відчувають дефіцит продовольства. Хоча його вирощування і використання в якості продовольчого зерна відомі вже досить довго, але його масштаби вирощування значно відставали від звичайних зернових культур, незважаючи на те, що з токи зору здорового харчування був дуже конкурентоспроможним в порівнянні з ними. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.subject | амарант | ru |
dc.subject | біологічна цінність | ru |
dc.subject | лікувальні властивості | ru |
dc.subject | Amaranthus | ru |
dc.subject | biological value | ru |
dc.subject | medicinal properties | ru |
dc.title | AMARANTHUS – СУЧАСНІ РЕАЛІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ | ru |
dc.type | Thesis | ru |