Репозиторий Dspace

Marketing strategic aspects improving the competitiveness of meat processing enterprises in the local market of Ukraine

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Bolila, Svitlana
dc.contributor.author Fedorchuk, Oleksandr
dc.date.accessioned 2022-06-10T20:37:36Z
dc.date.available 2022-06-10T20:37:36Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Fedorchuk О., Bolila S. Marketing strategic aspects improving the competitiveness of meat processing enterprises in the local market of Ukraine. Annales Universitatis Apulensis Series Oeconomica, 23(2), 2021, pp. 26-33 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8033
dc.language.iso en ru
dc.publisher DIN ALBA IULIA ru
dc.title Marketing strategic aspects improving the competitiveness of meat processing enterprises in the local market of Ukraine ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись