dc.contributor.author |
Ходос, Т.А. |
|
dc.contributor.author |
Жуйков, О.Г. |
|
dc.date.accessioned |
2022-06-08T20:07:55Z |
|
dc.date.available |
2022-06-08T20:07:55Z |
|
dc.date.issued |
2022-05-19 |
|
dc.identifier.citation |
Ходос Т.А., Жуйков О.Г. Культура гірчиці сарептської в Україні: вирощувати невигідно відмовитися. Матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня науки в Україні, Сучасна наука: стан та перспективи розвитку, , 19 травня 2022 р. м. Херсон. С. 49 - 52 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/8008 |
|
dc.description.abstract |
Гірчиця є важливою харчовою олійно-білковою рослиною та
характеризується безвідходною технологією виробництва, так 40% насіння
гірчиці переробляється на насіння, а решта, 60% - на макуху, яка потім
використовується в якості добрива або ж корму для тварин, тому не дивно, що в
світовому виробництві спостерігається позитивна динаміка. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
гірчиця |
ru |
dc.subject |
олійно-жирова галузь |
ru |
dc.subject |
технологія виробництва |
ru |
dc.subject |
mustard |
ru |
dc.subject |
oil and fat industry |
ru |
dc.subject |
production technology |
ru |
dc.title |
Культура гірчиці сарептської в Україні: вирощувати невигідно відмовитися |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |