00 DSpace/Manakin Repository

Культура гірчиці сарептської в Україні: вирощувати невигідно відмовитися

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ходос, Т.А.
dc.contributor.author Жуйков, О.Г.
dc.date.accessioned 2022-06-08T20:07:55Z
dc.date.available 2022-06-08T20:07:55Z
dc.date.issued 2022-05-19
dc.identifier.citation Ходос Т.А., Жуйков О.Г. Культура гірчиці сарептської в Україні: вирощувати невигідно відмовитися. Матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня науки в Україні, Сучасна наука: стан та перспективи розвитку, , 19 травня 2022 р. м. Херсон. С. 49 - 52 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8008
dc.description.abstract Гірчиця є важливою харчовою олійно-білковою рослиною та характеризується безвідходною технологією виробництва, так 40% насіння гірчиці переробляється на насіння, а решта, 60% - на макуху, яка потім використовується в якості добрива або ж корму для тварин, тому не дивно, що в світовому виробництві спостерігається позитивна динаміка. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject гірчиця ru
dc.subject олійно-жирова галузь ru
dc.subject технологія виробництва ru
dc.subject mustard ru
dc.subject oil and fat industry ru
dc.subject production technology ru
dc.title Культура гірчиці сарептської в Україні: вирощувати невигідно відмовитися ru
dc.type Thesis ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу