Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ходос, Т.А. | |
dc.contributor.author | Жуйков, О.Г. | |
dc.date.accessioned | 2022-06-08T20:07:55Z | |
dc.date.available | 2022-06-08T20:07:55Z | |
dc.date.issued | 2022-05-19 | |
dc.identifier.citation | Ходос Т.А., Жуйков О.Г. Культура гірчиці сарептської в Україні: вирощувати невигідно відмовитися. Матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня науки в Україні, Сучасна наука: стан та перспективи розвитку, , 19 травня 2022 р. м. Херсон. С. 49 - 52 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8008 | |
dc.description.abstract | Гірчиця є важливою харчовою олійно-білковою рослиною та характеризується безвідходною технологією виробництва, так 40% насіння гірчиці переробляється на насіння, а решта, 60% - на макуху, яка потім використовується в якості добрива або ж корму для тварин, тому не дивно, що в світовому виробництві спостерігається позитивна динаміка. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | гірчиця | ru |
dc.subject | олійно-жирова галузь | ru |
dc.subject | технологія виробництва | ru |
dc.subject | mustard | ru |
dc.subject | oil and fat industry | ru |
dc.subject | production technology | ru |
dc.title | Культура гірчиці сарептської в Україні: вирощувати невигідно відмовитися | ru |
dc.type | Thesis | ru |