Репозиторий Dspace

ЛІКУВАЛЬНА ТА ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ ПРОСО ЗВИЧАЙНОГО

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Аверчев, О.В.
dc.contributor.author Нікітенко, М.П.
dc.date.accessioned 2022-06-08T11:38:30Z
dc.date.available 2022-06-08T11:38:30Z
dc.date.issued 2022-05-19
dc.identifier.citation Аверчев О.В., Нікітенко М.П., Лікувальні та харчова цінність проса звичайного. Матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня науки в Україні, Сучасна наука: стан та перспективи розвитку, , 19 травня 2022 р. м. Херсон. С. 34-36 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8004
dc.description.abstract Просо (Рапісит тіїіасеит L.) є найважливішою зерновою культурою в Україні. Ця культура поширена майже в усіх галузях світу: сільському господарстві, промисловості, медицині. У продовольчій сфері, для задоволення потреб харчування населення у вигляді пшоняної каші. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject Просо звичайне ru
dc.subject просо (Panicum), ru
dc.subject корисні елементи ru
dc.title ЛІКУВАЛЬНА ТА ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ ПРОСО ЗВИЧАЙНОГО ru
dc.title.alternative Просо (Рапісит тіїіасеит L.) є найважливішою зерновою культурою в Україні. Ця культура поширена майже в усіх галузях світу: сільському господарстві, промисловості, медицині. ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись