Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Аверчев, О.В. | |
dc.contributor.author | Нікітенко, М.П. | |
dc.date.accessioned | 2022-06-08T11:38:30Z | |
dc.date.available | 2022-06-08T11:38:30Z | |
dc.date.issued | 2022-05-19 | |
dc.identifier.citation | Аверчев О.В., Нікітенко М.П., Лікувальні та харчова цінність проса звичайного. Матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня науки в Україні, Сучасна наука: стан та перспективи розвитку, , 19 травня 2022 р. м. Херсон. С. 34-36 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8004 | |
dc.description.abstract | Просо (Рапісит тіїіасеит L.) є найважливішою зерновою культурою в Україні. Ця культура поширена майже в усіх галузях світу: сільському господарстві, промисловості, медицині. У продовольчій сфері, для задоволення потреб харчування населення у вигляді пшоняної каші. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | Просо звичайне | ru |
dc.subject | просо (Panicum), | ru |
dc.subject | корисні елементи | ru |
dc.title | ЛІКУВАЛЬНА ТА ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ ПРОСО ЗВИЧАЙНОГО | ru |
dc.title.alternative | Просо (Рапісит тіїіасеит L.) є найважливішою зерновою культурою в Україні. Ця культура поширена майже в усіх галузях світу: сільському господарстві, промисловості, медицині. | ru |
dc.type | Thesis | ru |