dc.contributor.author |
Аверчев, О.В. |
|
dc.contributor.author |
Нікітенко, М.П. |
|
dc.date.accessioned |
2022-06-08T11:38:30Z |
|
dc.date.available |
2022-06-08T11:38:30Z |
|
dc.date.issued |
2022-05-19 |
|
dc.identifier.citation |
Аверчев О.В., Нікітенко М.П., Лікувальні та харчова цінність проса звичайного. Матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня науки в Україні, Сучасна наука: стан та перспективи розвитку, , 19 травня 2022 р. м. Херсон. С. 34-36 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/8004 |
|
dc.description.abstract |
Просо (Рапісит тіїіасеит L.) є найважливішою зерновою культурою в Україні. Ця культура поширена майже в усіх галузях світу: сільському господарстві, промисловості, медицині. У продовольчій сфері, для задоволення потреб харчування населення у вигляді пшоняної каші. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
Просо звичайне |
ru |
dc.subject |
просо (Panicum), |
ru |
dc.subject |
корисні елементи |
ru |
dc.title |
ЛІКУВАЛЬНА ТА ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ ПРОСО ЗВИЧАЙНОГО |
ru |
dc.title.alternative |
Просо (Рапісит тіїіасеит L.) є найважливішою зерновою культурою в Україні. Ця культура поширена майже в усіх галузях світу: сільському господарстві, промисловості, медицині. |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |