DSpace Repository

ВІТАМІН Е У ГОДІВЛІ ГУСЕЙ

Show simple item record

dc.contributor.author Любенко, Оксана
dc.contributor.author Паталашка, Анастасія
dc.date.accessioned 2022-01-04T20:24:42Z
dc.date.available 2022-01-04T20:24:42Z
dc.date.issued 2021-11-17
dc.identifier.citation Досліджено вплив вітаміну Е на організм птахів, міцність шкарлупи та показники яєчної продуктивності. Встановлено, що надлишок вітаміну D погіршує інкубаційні якості яєць та показники продуктивності, а дефіцит вітаміну D знижує несучість, заплідненість та виводимість яєць. ru
dc.identifier.issn 2226-0099
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7730
dc.description Vitamin E is usually added to the diet of various farm animals and poultry. Young animals especially need it poultry meat production direction It is used for enrichment compound feeds. Used in feeding poultry to reduce lipid levels tissues after slaughter. Actively used in agriculture for prevention of diseases associated with vitamin E deficiency. Strengthens biological action of vitamins such as A and D. ru
dc.description.abstract Вітамін Е прийнято додавати в раціон годівлі різних сільськогосподарських тварин та птиці. Особливо в ньому потребує молодняк птиці м’ясного напрямку продуктивності Він використовується для збагачення комбікормів. Використовується при годівлі птиці для зниження рівня ліпідів у тканинах після забою. Активно використовується в сільському господарстві для запобігання появи захворювань, пов'язаних з дефіцитом вітаміну Е.Підсилює біологічну дію таких вітамінів, як A і D. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.relation.ispartofseries ISSN;2226-0099
dc.title ВІТАМІН Е У ГОДІВЛІ ГУСЕЙ ru
dc.title.alternative VITAMIN E IN GOOSE FEEDING ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account