Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Любенко, Оксана | |
dc.contributor.author | Паталашка, Анастасія | |
dc.date.accessioned | 2022-01-04T20:24:42Z | |
dc.date.available | 2022-01-04T20:24:42Z | |
dc.date.issued | 2021-11-17 | |
dc.identifier.citation | Досліджено вплив вітаміну Е на організм птахів, міцність шкарлупи та показники яєчної продуктивності. Встановлено, що надлишок вітаміну D погіршує інкубаційні якості яєць та показники продуктивності, а дефіцит вітаміну D знижує несучість, заплідненість та виводимість яєць. | ru |
dc.identifier.issn | 2226-0099 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7730 | |
dc.description | Vitamin E is usually added to the diet of various farm animals and poultry. Young animals especially need it poultry meat production direction It is used for enrichment compound feeds. Used in feeding poultry to reduce lipid levels tissues after slaughter. Actively used in agriculture for prevention of diseases associated with vitamin E deficiency. Strengthens biological action of vitamins such as A and D. | ru |
dc.description.abstract | Вітамін Е прийнято додавати в раціон годівлі різних сільськогосподарських тварин та птиці. Особливо в ньому потребує молодняк птиці м’ясного напрямку продуктивності Він використовується для збагачення комбікормів. Використовується при годівлі птиці для зниження рівня ліпідів у тканинах після забою. Активно використовується в сільському господарстві для запобігання появи захворювань, пов'язаних з дефіцитом вітаміну Е.Підсилює біологічну дію таких вітамінів, як A і D. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.relation.ispartofseries | ISSN;2226-0099 | |
dc.title | ВІТАМІН Е У ГОДІВЛІ ГУСЕЙ | ru |
dc.title.alternative | VITAMIN E IN GOOSE FEEDING | ru |
dc.type | Article | ru |