DSpace Repository

ВИРОБНИЦТВО ХАРЧОВИХ ЯЄЦЬ ПОЛІПШЕНОЇ ЯКОСТІ В УМОВАХ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ

Show simple item record

dc.contributor.author Любенко, Оксана
dc.contributor.author Савко, Віта
dc.date.accessioned 2022-01-04T20:06:46Z
dc.date.available 2022-01-04T20:06:46Z
dc.date.issued 2021-11-17
dc.identifier.citation Харчове яйце отримують у переважній більшості від курей, для одержання цінного продукту використовують високопродуктивні гібридні кроси. Забезпечити їх високу несучість (70-75 %) упродовж всього періоду використання при мінімальних витратах кормів на 1 тис. яєць й високому рівні збереження, можна лише при умові повноцінної збалансованої годівлі. Потреба курей у поживних речовинах, залежить від живої маси, породи, лінії, кросу, віку, продуктивності та умов утримання. ru
dc.identifier.issn 2226-0099
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7727
dc.description To solve environmental problems, the economy on the trajectory of sustainable, resource-saving environmental and economic development requires a new system views, new methodologies, the starting point of which should be directly social, natural and economic resources, their volume and efficiency using. There is also a need for a significant change in priorities and goals for all economy, its branches and complexes, revision of the directed structural and investment policy, principles of scientific and technological progress, application relevant market regulators of such changes. ru
dc.description.abstract Для вирішення екологічних проблем, виходу економіки на траєкторію стійкого, ресурсозберігаючого еколого-економічного розвитку необхідна нова система поглядів, нові методології, відправною точкою якої мають бути безпосередньо соціальні, природні та економічні ресурси, обсяги та ефективність їх використання. Необхідна також істотна зміна пріоритетів та цілей для всієї економіки, її галузей та комплексів, перегляд спрямованої структурної та інвестиційної політики, принципів науково-технічного прогресу, застосування відповідних ринкових регуляторів таких змін. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.relation.ispartofseries ISSN;2226-0099
dc.subject крос ru
dc.subject харчове яйце ru
dc.subject фермерське господарство ru
dc.title ВИРОБНИЦТВО ХАРЧОВИХ ЯЄЦЬ ПОЛІПШЕНОЇ ЯКОСТІ В УМОВАХ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ ru
dc.title.alternative PRODUCTION OF FOOD QUALITY FOOD EGGS IN THE CONDITIONS OF FARMS ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account