Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Любенко, Оксана | |
dc.contributor.author | Савко, Віта | |
dc.date.accessioned | 2022-01-04T20:06:46Z | |
dc.date.available | 2022-01-04T20:06:46Z | |
dc.date.issued | 2021-11-17 | |
dc.identifier.citation | Харчове яйце отримують у переважній більшості від курей, для одержання цінного продукту використовують високопродуктивні гібридні кроси. Забезпечити їх високу несучість (70-75 %) упродовж всього періоду використання при мінімальних витратах кормів на 1 тис. яєць й високому рівні збереження, можна лише при умові повноцінної збалансованої годівлі. Потреба курей у поживних речовинах, залежить від живої маси, породи, лінії, кросу, віку, продуктивності та умов утримання. | ru |
dc.identifier.issn | 2226-0099 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7727 | |
dc.description | To solve environmental problems, the economy on the trajectory of sustainable, resource-saving environmental and economic development requires a new system views, new methodologies, the starting point of which should be directly social, natural and economic resources, their volume and efficiency using. There is also a need for a significant change in priorities and goals for all economy, its branches and complexes, revision of the directed structural and investment policy, principles of scientific and technological progress, application relevant market regulators of such changes. | ru |
dc.description.abstract | Для вирішення екологічних проблем, виходу економіки на траєкторію стійкого, ресурсозберігаючого еколого-економічного розвитку необхідна нова система поглядів, нові методології, відправною точкою якої мають бути безпосередньо соціальні, природні та економічні ресурси, обсяги та ефективність їх використання. Необхідна також істотна зміна пріоритетів та цілей для всієї економіки, її галузей та комплексів, перегляд спрямованої структурної та інвестиційної політики, принципів науково-технічного прогресу, застосування відповідних ринкових регуляторів таких змін. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.relation.ispartofseries | ISSN;2226-0099 | |
dc.subject | крос | ru |
dc.subject | харчове яйце | ru |
dc.subject | фермерське господарство | ru |
dc.title | ВИРОБНИЦТВО ХАРЧОВИХ ЯЄЦЬ ПОЛІПШЕНОЇ ЯКОСТІ В УМОВАХ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ | ru |
dc.title.alternative | PRODUCTION OF FOOD QUALITY FOOD EGGS IN THE CONDITIONS OF FARMS | ru |
dc.type | Article | ru |