Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Корбич, Н | |
dc.contributor.author | Одноріг, С.Ю. | |
dc.date.accessioned | 2022-01-04T19:48:12Z | |
dc.date.available | 2022-01-04T19:48:12Z | |
dc.date.issued | 2021-06-04 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7724 | |
dc.description.abstract | Жиропіт – суміш секретів сальних і потових залоз. Чим густіше вовна, тим більше жиропоту. На утворення жиропоту вівці витрачають чималу кількість поживних речовин. Зайва жиропітність – явище небажане, пов'язане з погіршенням якості м'яса тварин. Взагалі потрібен середній вміст жиропоту, характерний для даної породи, віку і статі. Тому дослідження впливу кольору жиропоту на фізико-механічні властивості вовни є досить актуальними на сьогоднішній день. | ru |
dc.publisher | ДНІПРОВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ | ru |
dc.relation.ispartofseries | МАТЕРІАЛИ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ “АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКА ВИРОБНИЦТВА Й ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА”;04.06.2021 | |
dc.subject | довжина вовни | ru |
dc.subject | звивистість вовни | ru |
dc.subject | колір жиропоту | ru |
dc.subject | кореляційні зв´язки | ru |
dc.subject | тонина вовни | ru |
dc.title | ВПЛИВ КОЛЬОРУ ЖИРОПОТУ НА ФІЗИКО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ВОВНИ ЯРОК ТАВРІЙСЬКОГО ТИПУ АСКАНІЙСЬКОЇ ТОНКОРУННОЇ ПОРОДИ | ru |
dc.type | Article | ru |