dc.contributor.author |
Корбич, Н |
|
dc.contributor.author |
Одноріг, С.Ю. |
|
dc.date.accessioned |
2022-01-04T19:48:12Z |
|
dc.date.available |
2022-01-04T19:48:12Z |
|
dc.date.issued |
2021-06-04 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7724 |
|
dc.description.abstract |
Жиропіт – суміш секретів сальних і потових залоз. Чим густіше вовна, тим більше жиропоту. На утворення жиропоту вівці витрачають чималу кількість поживних речовин. Зайва жиропітність – явище небажане, пов'язане з погіршенням якості м'яса тварин. Взагалі потрібен середній вміст жиропоту, характерний для даної породи, віку і статі. Тому дослідження впливу кольору жиропоту на фізико-механічні властивості вовни є досить актуальними на сьогоднішній день. |
ru |
dc.publisher |
ДНІПРОВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
МАТЕРІАЛИ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ “АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКА ВИРОБНИЦТВА Й ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА”;04.06.2021 |
|
dc.subject |
довжина вовни |
ru |
dc.subject |
звивистість вовни |
ru |
dc.subject |
колір жиропоту |
ru |
dc.subject |
кореляційні зв´язки |
ru |
dc.subject |
тонина вовни |
ru |
dc.title |
ВПЛИВ КОЛЬОРУ ЖИРОПОТУ НА ФІЗИКО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ВОВНИ ЯРОК ТАВРІЙСЬКОГО ТИПУ АСКАНІЙСЬКОЇ ТОНКОРУННОЇ ПОРОДИ |
ru |
dc.type |
Article |
ru |