dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Плохенко, Тетяна |
|
dc.date.accessioned |
2022-01-04T10:18:04Z |
|
dc.date.available |
2022-01-04T10:18:04Z |
|
dc.date.issued |
2021-11-17 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7712 |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Т.В. Плохенко, І.О.Ряполова Перспективні технології виробництва м'ясних січених кулінарних виробів. Ресурсозберігаючі технології легкої, текстильної і харчової промисловості: зб. тез доповідей між нар. науково-практичної інтернет-конференції молодих вчених та студентів. (17 – 18 листопада 2021р), Хмельницький : ХНУ, 2021. С. 179-181 |
ru |
dc.subject |
м'ясні січені кулінарні вироби |
ru |
dc.subject |
шпинат |
ru |
dc.title |
Перспективні технології виробництва м'ясних січених кулінарних виробів |
ru |
dc.title.alternative |
Хмельницький національний університет м. Хмельницьк |
ru |
dc.type |
Article |
ru |