Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Плохенко, Тетяна | |
dc.date.accessioned | 2022-01-04T10:18:04Z | |
dc.date.available | 2022-01-04T10:18:04Z | |
dc.date.issued | 2021-11-17 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7712 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Т.В. Плохенко, І.О.Ряполова Перспективні технології виробництва м'ясних січених кулінарних виробів. Ресурсозберігаючі технології легкої, текстильної і харчової промисловості: зб. тез доповідей між нар. науково-практичної інтернет-конференції молодих вчених та студентів. (17 – 18 листопада 2021р), Хмельницький : ХНУ, 2021. С. 179-181 | ru |
dc.subject | м'ясні січені кулінарні вироби | ru |
dc.subject | шпинат | ru |
dc.title | Перспективні технології виробництва м'ясних січених кулінарних виробів | ru |
dc.title.alternative | Хмельницький національний університет м. Хмельницьк | ru |
dc.type | Article | ru |