Репозиторий Dspace

Перспективні технології виробництва м'ясних січених кулінарних виробів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Плохенко, Тетяна
dc.date.accessioned 2022-01-04T10:18:04Z
dc.date.available 2022-01-04T10:18:04Z
dc.date.issued 2021-11-17
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7712
dc.language.iso other ru
dc.publisher Т.В. Плохенко, І.О.Ряполова Перспективні технології виробництва м'ясних січених кулінарних виробів. Ресурсозберігаючі технології легкої, текстильної і харчової промисловості: зб. тез доповідей між нар. науково-практичної інтернет-конференції молодих вчених та студентів. (17 – 18 листопада 2021р), Хмельницький : ХНУ, 2021. С. 179-181 ru
dc.subject м'ясні січені кулінарні вироби ru
dc.subject шпинат ru
dc.title Перспективні технології виробництва м'ясних січених кулінарних виробів ru
dc.title.alternative Хмельницький національний університет м. Хмельницьк ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись