dc.contributor.author |
Мухіна, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Хороунжий, Ігор |
|
dc.date.accessioned |
2021-12-28T12:39:54Z |
|
dc.date.available |
2021-12-28T12:39:54Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Мухіна І.А. ОБҐРУНТУВАННЯ ВИБОРУ МІСІЇ НАУКОВО-ДОСЛІДНОГО ГОСПОДАРСТВА, Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка: Науковий журнал. Вип. 7. – Херсон: Видавни- чий дім «Гельветика», 2021, С.81-90 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7605 |
|
dc.description.abstract |
Конкурентне середовище ринку передбачає взаємодію в одному просторі економіч- них суб’єктів, інтереси яких часто є протилежними за змістом: підприємців, спожи- вачів товарів та послуг, найманих працівників, постачальників сировини та матеріалів,
партнерів, соціальних і політичних інституцій та ін. Серед інструментів стратегічного
управління, що сприяє оптимальному поєднанню інтересів суб’єктів ринку, – місія під- приємства. Вона створює соціально-психологічні умови для гуманізації бізнесу та соці- алізації економіки у цілому. У дослідженні розглянуто питання теоретичних засад та
практичних особливостей формування місії науково-дослідного господарства. У ході
роботи над темою отримано результати, які мають самостійне наукове та прак- тичне значення: запропоновано використовувати метод субоптимізації для обґрун- тування місії; визначено відмінності субоптимізації від оптимізації; рекомендовано
визначати стратегічні цілі підприємства з урахуванням аналізу вимог учасників мікро-
середовища |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
місія підприємства |
ru |
dc.subject |
стратегічні цілі підприємства |
ru |
dc.subject |
елементи форму- вання місії, |
ru |
dc.subject |
субоптимізація |
ru |
dc.subject |
інтереси суб’єктів ринку |
ru |
dc.title |
ОБҐРУНТУВАННЯ ВИБОРУ МІСІЇ НАУКОВО-ДОСЛІДНОГО ГОСПОДАРСТВА |
ru |
dc.title.alternative |
JUSTIFICATION OF THE CHOICE OF THE MISSION OF THE RESEARCH ENTERPRISE |
ru |
dc.type |
Article |
ru |