dc.contributor.author | Бойко, Вікторія | |
dc.contributor.author | Лізон, Д.Г. | |
dc.date.accessioned | 2021-12-20T18:54:23Z | |
dc.date.available | 2021-12-20T18:54:23Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Бойко В.О., Лізон Д.Г. Використання інформаційних технологій при наданні послуг у ресторанному бізнесі. Філософські обрії сьогодення: Міжнародна науково-практична конференція (18 листопада 2021 р.)/ за ред.І.Варнавської. Херсон: ХДАЕУ. С. 9-10. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7493 | |
dc.description.abstract | На сьогодні вплив інформаційних технологій на управління ресторану величезний, оскільки вони взаємопов’язані з підвищенням ефективності роботи. Причиною таких тенденцій слугує швидкий ритм життя, люди готові витрачати більше коштів на готову їжу, замість витраченого часу на приготування страв. І саме в цей період часу власники закладів звертають досить велику увагу на якість обслуговування та сервіс, доволі суворіше ставляться до відбору персоналу, а також застосовують новітні технології та інновації, щоб виділятись на ринку конкурентів швидкістю обслуговування, якістю страв та оригінальністю. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсон: ХДАЕУ | ru |
dc.subject | ресторанний бізнес | ru |
dc.subject | інформаційні технології | ru |
dc.title | Використання інформаційних технологій при наданні послуг у ресторанному бізнесі | ru |
dc.type | Thesis | ru |