DSpace Repository

Використання інформаційних технологій при наданні послуг у ресторанному бізнесі

Show simple item record

dc.contributor.author Бойко, Вікторія
dc.contributor.author Лізон, Д.Г.
dc.date.accessioned 2021-12-20T18:54:23Z
dc.date.available 2021-12-20T18:54:23Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Бойко В.О., Лізон Д.Г. Використання інформаційних технологій при наданні послуг у ресторанному бізнесі. Філософські обрії сьогодення: Міжнародна науково-практична конференція (18 листопада 2021 р.)/ за ред.І.Варнавської. Херсон: ХДАЕУ. С. 9-10. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7493
dc.description.abstract На сьогодні вплив інформаційних технологій на управління ресторану величезний, оскільки вони взаємопов’язані з підвищенням ефективності роботи. Причиною таких тенденцій слугує швидкий ритм життя, люди готові витрачати більше коштів на готову їжу, замість витраченого часу на приготування страв. І саме в цей період часу власники закладів звертають досить велику увагу на якість обслуговування та сервіс, доволі суворіше ставляться до відбору персоналу, а також застосовують новітні технології та інновації, щоб виділятись на ринку конкурентів швидкістю обслуговування, якістю страв та оригінальністю. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсон: ХДАЕУ ru
dc.subject ресторанний бізнес ru
dc.subject інформаційні технології ru
dc.title Використання інформаційних технологій при наданні послуг у ресторанному бізнесі ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account