dc.contributor.author |
Берднікова, O.Г. |
|
dc.date.accessioned |
2021-12-19T14:04:57Z |
|
dc.date.available |
2021-12-19T14:04:57Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Берднікова О.Г. Вплив сортового складу на показники якості пшениці озимої за вирощування в умовах Південного Степу //The 6 th International scientific and practical conference “International scientific innovations in human life” (December 15-17, 2021) Cognum Publishing House, Manchester, United Kingdom. 2021.Р.17-24. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7471 |
|
dc.description.abstract |
Пшениця озима є однією з головних зернових культур, яка за валовими зборами та високою якістю зерна забезпечує національну продовольчу безпеку України. Сучасні умови агропромислового виробництва вимагають збільшення обсягів якісної сільськогосподарської продукції за одночасного зменшення економічних та енергетичних витрат у технологіях її вирощування. Актуальності дослідження у даному напрямі набувають і через зміни. Сільськогосподарське виробництво України формує 16-22% національного доходу країни, причому вструктурі виробництва зерна більше половини припадає на пшеницю озиму. Посівна площа під озиму пшеницю складає 5,5-6,6 млн.га при врожайності зерна в межах 2,3-2,8 т/га, що дозволяє отримати 13,9-18,7 млн т. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Scientific Publishing Center “Sci-conf.com.ua” |
ru |
dc.subject |
пшениця озима |
ru |
dc.subject |
сортовий склад |
|
dc.subject |
Херсонська -99 |
|
dc.subject |
Куяльник |
|
dc.subject |
вегетаційний період |
|
dc.subject |
мінеральні добрива |
|
dc.subject |
міжфазний період |
|
dc.title |
Вплив сортового складу на показники якості пшениці озимої за вирощування в умовах Південного Степу |
ru |
dc.type |
Article |
ru |