dc.contributor.author |
Берднікова, O.Г. |
|
dc.date.accessioned |
2021-12-19T13:53:17Z |
|
dc.date.available |
2021-12-19T13:53:17Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Берднікова О.Г. Дослідження рзноінтенсивних сортів шениці озимої м’якої на продуктивність в умовах Південного Степу України //The 10 th International scientific and practical conference “Results of modern scientific research and development” (December 12-14, 2021) Barca Academy Publishing, Madrid, Spain. 2021.Р.21-28 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7470 |
|
dc.description.abstract |
Маневрування у сортовій структурі посівів дає позитиви результати. Сортовий склад посівів на кожний наступний рік формується, виходячи з зареєстрованих та перспективних сортів і гібридів, але в кожному окремому господарстві може використовуватись лише частина з них. В умовах господарства максимальну врожайність зерна забезпечили сорт Шестопалівка та Подолянка – 78,7 та 69,8 ц/га при середній стійкості до грибкових хвороб, високій якості зерна: натура 777 та 765 г/л, вмісту клейковини 28,5 і 27,7 (при групі якості клейковини 1-2). Слід вказані сорти використати для оптимізації існуючої сортової структури озимої пшениці. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Scientific Publishing Center “Sci-conf.com.ua” |
ru |
dc.subject |
озима пшениця |
ru |
dc.subject |
сорт |
|
dc.subject |
якість зерна |
|
dc.subject |
стійксть до хвороб |
|
dc.subject |
висота рослин |
|
dc.subject |
кущистість |
|
dc.subject |
зимостійкість |
|
dc.subject |
економічна ефективність |
|
dc.title |
Дослідження рзноінтенсивних сортів шениці озимої м’якої на продуктивність в умовах Південного Степу України |
ru |
dc.type |
Article |
ru |